Lubimy kawę. Mleko uwielbiamy.
Ponad 40% sprzedawanych kaw to latte i cappuccino. Tajemnica znakomitego wyglądu i smaku tkwi w mlecznej piance.
Perfekcyjnie spienione mleko gwarantuje zadowolenie gości w restauracjach, kafeteriach, barach itp., a także wzrost sprzedaży i zysku.
- ! Problem ze świeżym mlekiem?
- ! Ciągła rotacja pracowników w Twoim lokalu?
- ! Ciężko znaleźć wykwalifikowanego baristę?
Lattiz pomaga serwować doskonałą jakość .
- Perfekcyjnie spienione mleko za jednym dotknięciem przycisku
- Niezmiennie wysoka jakość w każdej filiżance
- Ultrahigieniczne warunki przygotowywania napoju - mleko trafia z kartonu prosto do filiżanki
Perfekcyjnie spienione mleko. Higiena w wersji ultra.
LATTIZ to unikalne rozwiązanie wykorzystujące pracę w zamkniętym systemie. W połączeniu z innowacyjnym kartonem Lattiz zapewnia higienę w wersji ultra.
- Barista nie ma kontaktu z mlekiem
- Mleko nie ma kontaktu z urządzeniem
- Zawsze perfekcyjnie spienione mleko spełniające najwyższe standardy higieniczne.
Perfekcyjnie spienione mleko za jednym naciśnięciem przycisku, bez programów intensywnego czyszczenia.