Search for vendors
Cons - Med Sp. z o.o.
SMOKER  to marka urządzeń mobilnych najwyższej jakości , służących do obróbki termicznej produktów spożywczych, różnymi metodami np.: poprzez wędzenie, pieczenie, gotowanie, grillowanie (obróbka termiczna w wysokiej temperaturze, krótko), BBQ (obróbka termiczna w niskiej temperaturze pod przykryciem, długo). Urządzenia marki SMOKER charakteryzują się tym, że źródło ognia (temperatury) jest poza częścią do grillowania, BBQ lub wędzarnią . Marka istnieje na rynku od 2000 roku. Do tej pory powstało ponad 19 różnych modeli grillo-wędzarni tego typu, które gwarantują zdrowe ekologiczne żywienie i doskonałą jakość potraw. Projektanci owych urządzeń dbają przede wszystkim o ich wielofunkcyjność, solidność budowy, mobilność (konstrukcja łatwa do transportu), sprawność (wydajność w czasie), a także niezależność. Ważna jest też dla nich higiena pracy i ekologia, rozumiane jako łatwość w utrzymaniu czystości. Pierwszymi produkowanymi urządzeniami były dwa modele grillo-wędzarni : „King” oraz... More
Gospodarstwo Rolne Anna Ignaszak
The company that makes the best shopping cart software in the world
GROS Jerzy Grobarek
A Company that Makes Everything
ROBVITA Sp. k.
ROBVITA – to Zaproszenie do wymiany pomysłów dla osób aktywnych i Doświadczenie, którym chcemy się podzielić ! Koncentrujemy się na żywności typu fast food! Naszą misją jest dostarczanie produktów mięsnych i innych, z zachowaniem wysokiej jakości i powtarzalności. Nasze TAK dla najlepszych HAMBURGERÓW wołowych i produktów drobiowych! Nasz Król to Beef Burger Classic Style 200 oraz Chicken Nuggets Premium TC. Obecnie wprowadzamy gotowe produkty mięsne: sznycle schabowe, z indyka, pulpety cielęce, czy żeberka classic i BBQ. Wszystko naturalne, bez E, gotowe do szybkiej regeneracji wg specjalnych nastaw. Jeżeli jest potrzeba, to staramy się znaleźć rozwiązanie !  Prawie 30 lat doświadczenia w rynku żywności: w Polsce i na świecie, w sprzedaży, w marketingu, R&D, NPD, technologii żywności, technologii wytwarzania, technika wymiany ciepła (chłodzenie, mrożenie, obróbka termiczna). Jesteśmy tam, gdzie technologię można „zaprząc” do wytwarzania produktów ułatwiających i... More