(£)
(PLN)
($)
(€)
(£)
Nasz blog
Zostań sprzedawcą
Sprzedawcy
Moje konto
Zamówienia
Lista porównań
Lista życzeń
Śledź swoje zamówienie
Śledź swoje zamówienie
Zaloguj się
Zarejestruj się
E-mail
Hasło
Nie pamiętasz hasła?
Zarejestruj nowe konto
Zaloguj się
zapamiętaj mnie
Sklepy
Mój koszyk
Koszyk jest pusty
Koszyk jest pusty
Zobacz koszyk
Kasa
Cena
£
–
£
£
0
£
46
Zamknij
Miasto
Wybierz
Zamknij
Strona główna
/
Wszyscy sprzedawcy
/
Gastrona Sp. z o.o.
Kategorie sprzedawcy
Menu
Książki
Poradniki
Filtry sprzedawcy
Cena
£
–
£
£
0
£
46
Zamknij
Miasto
Wybierz
Zamknij
Produkty sprzedawcy
Znaleziono produktów: 15
Zadaj pytanie
Zaloguj się, abyśmy mogli powiadomić Cię o odpowiedzi
E-mail
Hasło
Nie pamiętasz hasła?
Zarejestruj nowe konto
Zaloguj się
zapamiętaj mnie
Twoja wiadomość do Gastrona Sp. z o.o.
Wyślij
Sortuj alfabetycznie od A do Z
Sortuj wg najnowszych pozycji
Sortuj wg pozycji rosnąco
Sortuj wg pozycji malejąco
Sortuj alfabetycznie od Z do A
Sortuj wg ceny rosnąco
Sortuj wg ceny malejąco
Sortuj wg popularności
48 na stronie
12 na stronie
24 na stronie
96 na stronie
Jak maksymalizować zyski z baru z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 11
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Jak maksymalizować zyski z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 9
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 10
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 5
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Optymalizacja kosztów potraw (Foodcosts) z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 6
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Poszukiwanie lokalizacji na restaurację z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 1
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 14
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. I) z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 3
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II) z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 4
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 2
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 8
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Większe zyski z deserów przystawek i drinków z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 15
£
0.93
netto
(
£
1.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Zarządzanie personelem z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 7
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Zwiększanie zysku poprzez optymalizację menu z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 13
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd
Zyskowny catering z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 12
£
45.37
netto
(
£
49.00
z podatkiem VAT)
VAT 8%
Szybki podgląd