(PLN)
(PLN)
($)
(€)
(£)
Our blog
Become a seller
Vendors
My Account
Orders
Comparison list
Wish list
Track my order(s)
Track my order(s)
Sign in
Register
E-mail
Password
Forgot your password?
Register for a new account
Sign in
Remember me
Stores
My cart
Cart is empty
Cart is empty
View cart
Checkout
Gastrona Sp. z o.o.
Miasto
Choose
Close
Price
PLN
–
PLN
0
PLN
46
PLN
Close
Home
/
All vendors
/
Gastrona Sp. z o.o.
Vendor categories
Menu
Książki
Poradniki
Vendor filters
Miasto
Choose
Close
Price
PLN
–
PLN
0
PLN
46
PLN
Close
Vendor products
Products found: 15
Ask a question
Please sign in so that we can notify you about a reply
E-mail
Password
Forgot your password?
Register for a new account
Sign in
Remember me
Your message to Gastrona Sp. z o.o.
Send
Sort Alphabetically: A to Z
Newest Items First
Sort by Position: Low to High
Sort by Position: High to Low
Sort Alphabetically: Z to A
Sort by Price: Low to High
Sort by Price: High to Low
Sort by Popularity
48 Per Page
12 Per Page
24 Per Page
96 Per Page
Jak maksymalizować zyski z baru z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 11
0,93
PLN
netto
(
1,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Jak maksymalizować zyski z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 9
45,37
PLN
netto
(
49,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 10
45,37
PLN
netto
(
49,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 5
45,37
PLN
netto
(
49,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Optymalizacja kosztów potraw (Foodcosts) z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 6
45,37
PLN
netto
(
49,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Poszukiwanie lokalizacji na restaurację z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 1
45,37
PLN
netto
(
49,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 14
45,37
PLN
netto
(
49,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. I) z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 3
45,37
PLN
netto
(
49,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II) z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 4
45,37
PLN
netto
(
49,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 2
45,37
PLN
netto
(
49,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 8
45,37
PLN
netto
(
49,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Większe zyski z deserów przystawek i drinków z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 15
0,93
PLN
netto
(
1,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Zarządzanie personelem z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 7
45,37
PLN
netto
(
49,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Zwiększanie zysku poprzez optymalizację menu z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 13
45,37
PLN
netto
(
49,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view
Zyskowny catering z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 12
45,37
PLN
netto
(
49,00
PLN
inc tax)
vAT 8%
Quick view