(PLN)
(PLN)
($)
(€)
(£)
Nasz blog
Zostań sprzedawcą
Sprzedawcy
Moje konto
Zamówienia
Lista porównań
Lista życzeń
Śledź swoje zamówienie
Śledź swoje zamówienie
Zaloguj się
Zarejestruj się
E-mail
Hasło
Nie pamiętasz hasła?
Zarejestruj nowe konto
Zaloguj się
zapamiętaj mnie
Sklepy
Mój koszyk
Koszyk jest pusty
Koszyk jest pusty
Zobacz koszyk
Kasa
Cena
PLN
–
PLN
45
PLN
46
PLN
Zamknij
Miasto
Wybierz
Zamknij
Strona główna
/
Wszyscy sprzedawcy
/
Gastrona Sp. z o.o.
Kategorie sprzedawcy
Menu
Książki
Poradniki
Filtry sprzedawcy
Cena
PLN
–
PLN
45
PLN
46
PLN
Zamknij
Miasto
Wybierz
Zamknij
Produkty sprzedawcy
Znaleziono produktów: 15
Zadaj pytanie
Zaloguj się, abyśmy mogli powiadomić Cię o odpowiedzi
E-mail
Hasło
Nie pamiętasz hasła?
Zarejestruj nowe konto
Zaloguj się
zapamiętaj mnie
Twoja wiadomość do Gastrona Sp. z o.o.
Wyślij
Sortuj alfabetycznie od A do Z
Sortuj wg najnowszych pozycji
Sortuj wg pozycji rosnąco
Sortuj wg pozycji malejąco
Sortuj alfabetycznie od Z do A
Sortuj wg ceny rosnąco
Sortuj wg ceny malejąco
Sortuj wg popularności
12 na stronie
24 na stronie
48 na stronie
96 na stronie
Jak maksymalizować zyski z baru z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 11
KOD:
45.37
PLN
netto
(
49.00
PLN
z podatkiem VAT)
+
−
Do koszyka
Jak maksymalizować zyski z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 9
KOD:
45.37
PLN
netto
(
49.00
PLN
z podatkiem VAT)
+
−
Do koszyka
Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 10
KOD:
45.37
PLN
netto
(
49.00
PLN
z podatkiem VAT)
+
−
Do koszyka
Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 5
KOD:
45.37
PLN
netto
(
49.00
PLN
z podatkiem VAT)
+
−
Do koszyka
Optymalizacja kosztów potraw (Foodcosts) z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 6
KOD:
45.37
PLN
netto
(
49.00
PLN
z podatkiem VAT)
+
−
Do koszyka
Poszukiwanie lokalizacji na restaurację z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 1
KOD:
45.37
PLN
netto
(
49.00
PLN
z podatkiem VAT)
+
−
Do koszyka
Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 14
KOD:
45.37
PLN
netto
(
49.00
PLN
z podatkiem VAT)
+
−
Do koszyka
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. I) z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 3
KOD:
45.37
PLN
netto
(
49.00
PLN
z podatkiem VAT)
+
−
Do koszyka
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II) z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 4
KOD:
45.37
PLN
netto
(
49.00
PLN
z podatkiem VAT)
+
−
Do koszyka
Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 2
KOD:
45.37
PLN
netto
(
49.00
PLN
z podatkiem VAT)
+
−
Do koszyka
Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 8
KOD:
45.37
PLN
netto
(
49.00
PLN
z podatkiem VAT)
+
−
Do koszyka
Większe zyski z deserów przystawek i drinków z serii Zarządzanie restauracją - Poradnik nr 15
KOD:
45.37
PLN
netto
(
49.00
PLN
z podatkiem VAT)
+
−
Do koszyka
Poprzednia
1
2
Następna