SMOKER - Cons - Med Sp. z o.o.

Cons - Med Sp. z o.o.

SMOKER to marka urządzeń mobilnych najwyższej jakości, służących do obróbki termicznej produktów spożywczych, różnymi metodami np.: poprzez wędzenie, pieczenie, gotowanie, grillowanie (obróbka termiczna w wysokiej temperaturze, krótko), BBQ (obróbka termiczna w niskiej temperaturze pod przykryciem, długo). Urządzenia marki SMOKER charakteryzują się tym, że źródło ognia (temperatury) jest poza częścią do grillowania, BBQ lub wędzarnią. Marka istnieje na rynku od 2000 roku. Do tej pory powstało ponad 19 różnych modeli grillo-wędzarni tego typu, które gwarantują zdrowe ekologiczne żywienie i doskonałą jakość potraw. Projektanci owych urządzeń dbają przede wszystkim o ich wielofunkcyjność, solidność budowy, mobilność (konstrukcja łatwa do transportu), sprawność (wydajność w czasie), a także niezależność. Ważna jest też dla nich higiena pracy i ekologia, rozumiane jako łatwość w utrzymaniu czystości. Pierwszymi produkowanymi urządzeniami były dwa modele grillo-wędzarni : „King” oraz „Queen”. W późniejszym okresie w wyniku naszych doświadczeń, praktyki wynikającej z obsługi imprez, uczestnictwa w licznych konkursach, powstały inne modele dostosowane do potrzeb użytkowników.

Vendor filters

Miasto

Vendor products

Ask a question

No products found matching the search criteria